Blog

december 29, 2013
Fotografeer ALS de wereld uit

Mijn oom is 1 juli 2013 overleden aan de genadeloze ziekte ALS. Ik heb geholpen bij zijn verzorging. Elke keer als ik hem weer zag ging het slechter. Binnen een korte tijd van een stoere vrachtwagenchauffeur naar iemand die compleet afhankelijk is. Daar zijn geen woorden voor….

 

De onmacht die we als familie voelden is enorm. Er bestaat geen medicijn voor deze ziekte. Ook de oorzaak is niet bekend. Er moet veel onderzoek komen! Deze verschrikkelijke ziekte moet bestreden worden en daarvoor is geld nodig. Daarom ben ik in 2012 zelf een actie gestart en heb setjes ansichtkaarten ontworpen met eigen foto’s waarvan de complete opbrengst naar de Stichting ALS ging. Het was een groot succes en mijn oom en tante genoten daarvan.

 

Nu zij beiden overleden zijn wil ik mij opnieuw inzetten voor stichting ALS en heb ik mij opgegeven als fotograaf bij het project “Fotografeer ALS de wereld uit” Door mijn deelname aan deze actie hoop ik opnieuw iets te kunnen betekenen in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. Je zal de diagnose maar krijgen!

 

Om het ALS fotoboek uit te kunnen brengen is geld nodig. Steun daarom mijn actie Fotografeer ALS de wereld uit ! De opbrengst van de verkoop van het boek gaat geheel naar stichting ALS. Met jouw steun draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS.

 

Klik hier voor de donatiepagina van “Fotografeer ALS de wereld uit”

 

 

No comments
COMMENT