Over mij

Heidie Mulder

Welkom op mijn website! Hier kunt u een indruk krijgen van mijn fotografie. Mijn naam is Heidie Mulder en ik ben 47 jaar. Mijn passie voor fotografie startte op 15 jarige leeftijd, toen ik de oude analoge spiegelreflex camera van mijn vader kreeg. Schrijven doe ik ook met veel plezier. Inmiddels zijn beide hobby’s uitgegroeid tot een serieuze tijdsbesteding die ideaal te combineren valt. Sinds 2007 werk ik bij de Landmacht waar ik schrijven en fotograferen combineer.

Fotograferen

Nog steeds vind ik het heerlijk om mijn camera te pakken als ik een vrij Heidiemoment heb en op pad te gaan in de natuur, op zoek naar mooie plaatjes. Ik hou niet van standaard, stijf of geposeerd maar van spontane plaatjes genomen vanaf een onopvallend plekje. Het gezegde ‘één beeld zegt meer dan duizend woorden’ is maar al te waar. Het weergeven van sfeer, het vastleggen van het juiste moment en het opnieuw laten beleven van gebeurtenissen door ze op beeld te vangen is elke keer weer een uitdaging.

Ik wens u veel plezier op mijn website en mocht u zelf een opdracht hebben, aarzel niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden en/of een vrijblijvende prijsopgave.