Over mij

Welkom op mijn website! Hier kunt u een indruk krijgen van mijn fotografie. Mijn naam is Heidie Mulder. Mijn passie voor fotografie startte op 15 jarige leeftijd, toen ik de oude analoge spiegelreflex camera van mijn vader kreeg. Inmiddels is mijn hobby uitgegroeid tot een serieuze tijdsbesteding. Van je hobby je werk maken, hoe mooi is dat!

Fotograferen 

Ik vind het nog altijd heerlijk om mijn camera te pakken als ik een vrijCorianne & Hansmoment heb en op pad te gaan in de natuur, op zoek naar mooie plaatjes. Ik hou niet van standaard, stijf of geposeerd maar van spontane plaatjes genomen vanaf een onopvallend plekje. Het gezegde ‘één beeld zegt meer dan duizend woorden’ is maar al te waar. Het weergeven van sfeer, het vastleggen van het juiste moment en het opnieuw laten beleven van gebeurtenissen door ze op beeld te vangen is elke keer weer een uitdaging.

AI

Sinds kort is er een nieuwe hobby op mijn pad gekomen. Het creëren van afbeeldingen maar dan zonder camera! Met Adobe AI en Adobe Firefly kan ik mij helemaal uitleven en probeer ik afbeeldingen die hopelijk een lach op je gezicht toveren.

Verkoop

Op dit moment zijn er 3 locaties waar ik mijn spullen verkoop.

Tante Suus kado, Plein 22 in Biddinghuizen

Polder Living & Lifestyle, de Dieze 50 in Dronten

Wolk 10, Lange Nering 90, in Emmeloord