Over mij

portret_fotograaf_Heidie_Mulder (1 van 1)

Welkom op mijn website! Hier kunt u een indruk krijgen van mijn fotografie en schrijfwerk. Mijn naam is Heidie Mulder en ik ben 43 jaar. Mijn passie voor fotografie startte op 15 jarige leeftijd, toen ik de oude analoge spiegelreflex camera van mijn vader kreeg. Schrijven doe ik al met veel plezier sinds ik een pen vast kan houden. Inmiddels zijn beide hobby’s uitgegroeid tot een serieuze tijdsbesteding die ideaal te combineren valt. Sinds 2007 werk ik ook deeltijd bij Defensie waar ik schrijven en fotograferen combineer.

 

Fotograferen

Nog steeds vind ik het heerlijk om mijn camera te pakken als ik een vrij moment heb en op pad te gaan in de natuur, op zoek naar mooie plaatjes. Ik hou niet van standaard, stijf of geposeerd maar van spontane plaatjes genomen vanaf een onopvallend plekje. Het gezegde ‘één beeld zegt meer dan duizend woorden’ is maar al te waar. Het weergeven van sfeer, het vastleggen van het juiste moment en het opnieuw laten beleven van gebeurtenissen door ze op beeld te vangen is elke keer weer een uitdaging.

 

Schrijven

Nieuwsartikels, interviews, reportages, beschrijvingen, verslagen of gewoon het leven in het algemeen, alles is mogelijk. Schrijfwerk met een voorkeur voor speelse accenten. Taalbeheersing en creativiteit zijn onmisbaar voor een goed verhaal. Minstens zo belangrijk zijn voorkennis, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Wat wilt u overbrengen, maar ook aan wie en waarom. Wat is het doel van uw tekst en wat het belang van de lezer? Die informatie is nodig om een tekst te schrijven die uw doelgroep aanspreekt. U heeft altijd het laatste woord. Mijn taak is ervoor te zorgen dat u zich in uw tekst herkent.

 

Ik wens u veel kijk en leesplezier op mijn website en mocht u zelf een opdracht hebben, aarzel niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden en/of een vrijblijvende prijsopgave.